Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

12. oktober 2015 skrev jan tveter

Er det riktig at edronaks ikke bør gis til gamle?

16. oktober 2015 svarte Geir Sverre Braut

Hei
Jeg har ingen erfaring med bruk av dette legemidlet, og kan ikke ta stilling til bruk i konkrete situasjoner. Men i den publiserte teksten i "Felleskatalogen" er følgende angitt: "Eldre: Bruk anbefales ikke da sikkerhet og effekt ikke er vurdert." Om det kan være aktuelt å benytte i et spesielt tilfelle, må den behandlingsansvarlige legen (fastlege, psykiater) ta stilling til.
Med hilsen
Geir Sverre Braut

11. februar 2016 skrev morten strand

hei ett lite problem er så hveldig trøtt når jeg kommer hjemm fra jobb aldri vert det før kommer hjemm 1500 spiser åså dupper litt å så sovner jeg orntelig våkner 23,00 i ca en mående nå hva mangler her er i fin jobb jobber ute hele dagen gjort det i 7 årikke noe problemer er 46 år nå

12. februar 2016 svarte Geir Sverre Braut

Hei !
Jeg oppfatter ditt spørsmål slik at det er noe som har forandret seg i din døgnrytme ute at du selv klarer å finne ut hvorfor. Oftest er det nok bagateller og tilfeldigheter som er årsaken til slike (midlertidige) endringer. Men trøtthet og slapphet som kommer hos ellers friske voksne, uten at en selv egentlig kan forstå hvorfor, synes jeg er en god nok grunn til å ta kontakt med fastlegen for å få en vurdering av om fastlegen synes dette er noe som bør følges opp med ytterligere undersøkelser.
Med hilsen Geir Sverre Braut

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.